У Харкові з початку повномасштабної агресії РФ усунули аварійність у понад 4500 будинках

У Харкові продовжують ремонтувати житлові будівлі, пошкоджені у результаті російської агресії

За минулий тиждень ремонтні бригади усунули аварійність у 60 будинках та виконали 1300 заявок містян. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За інформацією Департаменту житлово-комунального господарства, усього з початку повномасштабної російської агресії харків’яни надіслали понад 70,4 тис. заявок (з 8125 житлових об'єктів). З них понад 58,7 тис. звернень стосувалися закриття вікон, 1,7 тис. - на ремонт вхідних дверей, 2,9 тис. – на ремонт стін та 6,9 тис. – на відновлення покрівлі.

У результаті ворожих обстрілів у 1 893 будинках було пошкоджено покрівлю, у 753 багатоквартирних об'єктах – вхідні групи, у 1 031 будинку – стіни, у 4 448 будинках – вікна.

У Департаменті повідомили, що з початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України фахівці опрацювали 37,4 тис. звернень містян та ліквідували аварійність у 4 732 будинках міста Харкова. Зокрема, у 953 будинках відновили покрівлю, у 259 будинках відремонтували вхідні групи, у 174 об'єктах – стіни та у 3,3 тис. будинків – вікна. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові провели модернізацію котелень та центральних теплових пунктів, що дозволило створити альтернативні джерела постачання тепла замість старих підвальних котелень. Котельні реконструювали за проєктами Світового банку. Також відновили з використанням нових технологій джерела теплопостачання, які були пошкоджені у результаті вибухів. Нове обладнання працює в автоматичному режимі та допомагає економити енергоносії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися