У Харкові ремонтують комунікації у будинках, що постраждали від обстрілів

Загалом, виконуються роботи у 40 будинках на Північній Салтівці.

У будинках, що постраждали внаслідок ворожих обстрілів, наразі виконуються роботи з відновлення внутрішньобудинкових мереж. Роботи проводяться бригадами управління з технічного обслуговування таких систем комплексу "Харківводовідведення".

За словами начальника управління Валерія Харлана, комплексні ремонтні роботи виконують майже у 40 будинках на Північній Салтівці. Він зауважив, що для робіт з відновлення залучено майже всіх працівників управління.

"Наше завдання – забезпечити кожного харків'янина якісними послугами водопостачання та водовідведення. Щоб не було підтоплень, проводимо профілактику систем зливової каналізації та контролюємо технічний стан підвальних приміщень, які слугують укриттями", - зазначив Валерій Харлан.

Крім того, начальник дільниці Основ'янського району Віталій Федін повідомив, що робітники підприємства відновлюють внутрішньобудинкові комунікації на вул. Метробудівників. Наприклад, в одному з будинків замінили систему холодного водопостачання довжиною 80 м.

"Певні проблеми існують із доступом комунальників до квартир, мешканці яких знаходяться в евакуації, але і з таких ситуацій обов'язково знаходимо вихід", - зазначив Віталій Федін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Відремонтований торік міст у Харківській області витримав обстріл ворожих російських військ. Міст через річку Сіверський Донець на трасі Н-26 Чугуєв – Мілово капітально відремонтували влітку 2021 року.

З лютого до червня 2022 року окупанти неодноразово потрапляли снарядами в міст. Через ворожі обстріли було зруйновано тротуар мосту, а уламками від снарядів знищено сучасне автономне освітлення. У найкоротші терміни шляховики замінили балку для безпечного руху автотранспорту та продовжують працювати на мосту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися