Що відомо про стан поранених на Ізюмщині піротехніків та особу загиблого

Усім працівникам ДСНС, які у середу підірвалися на міні, до 30 років

Піротехніки ДСНС, які у середу, 26 жовтня, підірвалися на міні в Ізюмському районі, перебувають у лікарні та отримують усю необхідну медичну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації. 

За інформацією лікарів, п'ять постраждалих перебувають у вкрай важкому, але стабільному стані. У двох із них - ампутації кінцівок, ще у двох - численні переломи, один із черепно-мозковою травмою. 

Один постраждалий отримав легкі поранення та лікується амбулаторно. Усі постраждалі віком до 30 років. 

У Харківській ОВА уточнили, що в результаті трагедії загинула одна людина, шість – отримали поранення.

У Головному управлінні ДСНС України у Луганській області повідомили, що у результаті наїзду автівки на протитанкову міну загинув старший водолаз-сапер відділення підводного розмінування групи спеціальних піротехнічних робіт Віталій Цуверкалов. 

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмському районі у середу на ворожу міну наїхав автомобіль піротехніків ДСНС. За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, попередньо, це була протитанкова міна.

Очільник Харківської ОВА наголосив, що в області зберігається висока мінна небезпека. Він закликав жителів області бути максимально обережними, не відвідувати лісосмуги, ліси, поля, не ходити узбіччями дороги. Також не можна торкатися незнайомих чи підозрілих предметів. Керівник Харківської ОВА розповів, що наразі можна пересуватися дорогами з твердим покриттям, де уже були проведені роботи з розмінування.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися