Ізраїльські партнери допоможуть Харкову обладнати пункти обігріву

Ізраільтяни нададуть генератори та обладнання, щоб пережити зимові холоди.

28 жовтня Харківський міський голова Ігор Терехов провів зустріч з представниками Ізраілю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У зустрічі, зокрема, взяли участь віцемер міста Ашдод Еллі Нахт та співзасновник фонду "Rebuild Ukraine Fund" Борис Шульман. Мер Харкова подякував ізраїльському народові за всебічну підтримку харків'ян, у тому числі за передані місту медикаменти, продукти харчування, одяг та інші речі першої необхідності.

Своєю чергою Еллі Нахт зазначив, що ізраїльтяни й надалі підтримуватимуть український народ, зокрема допоможуть харків'янам пережити зимові холоди. Так, на випадок ворожих ударів по енергетичній системі Харкову готові передати теплові гармати, генератори та інше обладнання для пунктів обігріву.

Ігор Терехов повідомив, що у місті працюють над тим, щоб облаштувати якнайбільше пунктів обігріву, щоб харків'яни не замерзли. За його словами, у Харкові проживає близько 1,1 млн людей, і така допомога місту необхідна.

Також сторони домовилися, що ізраїльські партнери поділяться своїм досвідом надання психологічної допомоги дітям та допоможуть з реабілітацією постраждалим.

7d3lV_BpKoB97uMcF7cN6EvVl.jpg

qq3sZhW38sqOPU_65lPfCto51.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Десять зупинок громадського транспорту, які є укриттям від обстрілів, змонтували у місті Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

28 жовтня, в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив, що перші безпечні зупинки були встановлені в місцях, які неодноразово зазнавали ворожих обстрілів.

Зокрема, зупинки-укриття вже є на Північній Салтівці та вул. 23 Серпня, а зараз монтуються в районі вул. Одеської. Також мер повідомив, що на базі таких зупинок облаштовуватимуть пункти обігріву.

У разі виникнення аварійних ситуацій у системі тепло- та енергопостачання там харків'яни зможуть зігрітися та отримати гарячі напої. Нагадаємо, для встановлення перших безпечних зупинок у Харкові визначили 25 локацій, на яких на транспорт чекає найбільша кількість людей. Всі ці зупинки будуть обладнані безкоштовним інтернетом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися