Коли на Харківщині застосовуватимуть планові тимчасові відключення електроенергії

У Харківській області триває робота з ліквідації наслідків ворожих обстрілів

Сьогодні ворожі війська вчергове обстріляли об'єкти критичної інфраструктури Харківської та інших областей України. У результаті удару було припинене електро- та водопостачання. Сьогоднішні атаки на об’єкти критичної інфраструктури в Харкові, Чугуївському і Куп’янському районах завдавалися, попередньо, ракетами класу С-300 з Бєлгородської області. Про це розповів заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха, повідомляють "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що через ворожий обстріл запланований графік відключень електроенергії в області довелося скасувати. Роман Семенуха зазначив, що усі служби докладають зусиль, щоб поновити постачання електроенергії та води в окремих районах Харкова та області. Це пов’язано винятково з сьогоднішніми ранковими ворожими ударами. 

За його словами, електропостачання у Харкові мають відновити до кінця дня, якщо ворог не завдасть чергових обстрілів.

У ХОВА зазначили, що найближчим часом поінформують жителів регіону про чинні графіки відключення електроенергії. Роман Семенуха зазначив, що наразі найперше, що необхідно зробити, це відновити постачання електроенергії, і пов'язане з ним водопостачання. Потім будуть проаналізовані розміри пошкоджень та будуть застосовуватися плані тимчасові відключення.

Уточнені графіки опублікують на офіційних ресурсах Харківської ОВА та АТ “Харківобленерго”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Росія завдала по Харківщині п'ять ракетних ударів. Вранці внаслідок обстрілу виникла пожежа в освітній установі у Куп'янському районі. Крім того, минулої доби ворог продовжив терор мирного населення Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися