Росіяни продовжують обстрілювати Харківщину з артилерії

Тяжкі поранення отримала жінка 50 років.

За добу з 31 жовтня на 1 листопада російські війська продовжували обстріл Харківщини протягом всієї лінії зіткнення, зокрема населені пункти у Куп’янському та Чугуївському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Харкові ця ніч пройшла відносно спокійно, хоча місцеві мешканці все ж чули вибухи, що лунали ввечері в області. Після 21 години рашисти обстріляли Куп’янськ, де внаслідок обстрілу було житловий будинок. На щастя, жертв та постраждалих немає.

За повідомленням очільника області, медики госпіталізували 50-річну жінку, яку загарбники поранили у Ківшарівці Куп’янського району. Пацієнтка у тяжкому стані.

Також високою лишається мінна небезпека в області. Вибухотехники ДСНС продовжують розміновувати території. Протягом доби знешкодили 563 вибухонебезпечних предмета.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Лозівському районі. Це сталося через детонування частини російської ворожої ракети, але на подвір’я чоловік приніс її сам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

В результаті вибуху боєприпасу загинули 47-річний Олександр, його 35-річна вагітна дружина Юлія та чотирирічна донька Варвара. Як розповіли "Суспільному" місцеві мешканці, родина жила на краю села. Дуже гучний вибух пролунав у суботу перед обідом. Через те, що шлях до будинку родини був непроїзний, то місцеві кинулися дізнатися, що там сталося, не одразу.

"Жінку посікло осколками, вона кров'ю стекла, а чоловіка і дитину закинуло на город, в капусту", — розповів "Суспільному" односелець Богдан.

Родина Калугіних переїхала до Федорівки влітку з сусідньої Сахновщини, та поселилися у вільному будинку.

"На них ніхто не скаржився, чоловік випивав, але не те щоб постійно. Казали, що він дуже добре техніку ремонтує, мав тимчасові заробітки, підробляв", — розказав староста Миролюбівського старостинського округу Андрій Немашкало.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини страшної події. Попередньо встановлено, що чоловік знайшов в полі неподалік села нерозірваний фрагмент ракети С-300. Приніс його на подвір’я за місцем мешкання, де він здетонував.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися