В Ізюмі рашисти розстріляли батька з сином та їх знайомого в авто

Потім нелюди підпалили автівку, а згодом – скинули з мосту.

Трагедія сталася в березні, коли колонна російських загарбників зайшла в Ізюм. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

7 березня в Ізюмі авто з цивільними чоловіками натрапило на колонну військової техніки РФ. Злочинці розстріляли автівку, в якій знаходилося троє чоловіків – батько, син та їх знайомий. Усі троє загинули.

31 жовтня на Ізюмському кладовищі правоохоронці провели ексгумацію тіл загиблих. Хлопцю 24 лютого – у день повномасштабного вторгнення російських загарбників в Україну – виповнилося 20 років. Його батькові – 46, їх знайомому – 56.

Заступник начальника Ізюмського районного управління Тимур Тертишний повідомив, що після обстрілу автомобіль згорів. І рештки були поховані на місцевому кладовищі близькими друзями.

"Щоб ідентифікувати тіла, буде проведено дослідження, відібрані зразки ДНК і встановлені, якщо можливо, причини їх смерті", - розказав Тимур Тертишний.

За словами місцевих мешканців, розстріляне авто декілька днів стояло на вулиці, потім окупанти відтягнули його танком  і скинули з мосту.

На місці розстрілу автомобіля Форд Транзит, на березі невеликої річки, куди впала автівка, а також на місці поховання працювали вибухотехніки, слідчо-оперативно група, криміналісти, експерти. Черговий злочин росіян ретельно задокументований.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

picture

picture

picture

picture

picture



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися