Коля Сєрга показав на площі Харкова нову фотозону

«Культурний десант» не зупиняється та розмальовує вікна у місті.

Відомий телеведучий, музикант, а зараз військовослужбовець Коля Сєрга у складі "Культурного десанту" відвідав Харків, де показав нову фотозону в центрі Харкова.

Так, вікна одного з магазинів на площі Свободи у Харкові, які наразі забиті через обстріли, художники "Культурного десанту" розмалювали патріотичними котиками.

Ідея з’явилася у художників розмальовувати саме вітражі, щоб трохи прикрасити постраждалі від бойових дій міста, зокрема не лише Харків, а й інші міста Харківщини, що вже деокуповані від російських загарбників.

Проект планують продовжувати і надалі.

aGDs7JneNtdqDiDLdG4uK-xje.jpg

F8MM26Q9QXSyopg9E6oRsNx0L.jpg

wD-fRoe70f5Cbvdll7JJFinX-.jpg

QhWUntzSCFrwfl9WFRKO3aVyd.jpg

yZDCRBKjLn03jnLls2nrwVMl5.jpg

_hUyhzJazISBAfJ7BoytBzxuN.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Наших видно здалеку: харків’яни відзначилися на парковці у Польщі. На українця чекає штраф.

Не секрет, що у Харкові можна побачити "майстрів" паркування на тротуарах, дитячих майданчиках та інших місцях, не призначених для паркування. Принаймні, це було до війни.

Зараз такі "кадри" дивують іноземців, але не довго.

Фото авто з харківськими номерами, що припарковане на тротуарі, під знаком з надписом "Koniec" в польському місті, опублікував телеграм-канал "ХХ".

Якщо в перші тижні, коли почалася повномасштабна війна в Україні, до переселенців за кордоном ставилися більш лояльно і поліція могла "закрити очі" на якісь незначні порушення правил дорожнього руху, то зараз на дев’ятий місяць війни українців, як і інших порушників, притягують до відповідальності.

Штраф за неправильне паркування в Польші становить від 100 до 500 злотих, крім того, авто можуть евакуювати на штраф-стоянку чи заблокувати колесо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися