Наших видно здалеку: харків’яни відзначилися на парковці у Польщі (ФОТО)

На українця чекає штраф.

Не секрет, що у Харкові можна побачити "майстрів" паркування на тротуарах, дитячих майданчиках та інших місцях, не призначених для паркування. Принаймні, це було до війни.

Зараз такі "кадри" дивують іноземців, але не довго. Фото авто з харківськими номерами, що припарковане на тротуарі, під знаком з надписом "Koniec" в польському місті, опублікував телеграм-канал "ХХ".

Якщо в перші тижні, коли почалася повномасштабна війна в Україні, до переселенців за кордоном ставилися більш лояльно і поліція могла "закрити очі" на якісь незначні порушення правил дорожнього руху, то зараз на дев’ятий місяць війни українців, як і інших порушників, притягують до відповідальності.

Штраф за неправильне паркування в Польші становить від 100 до 500 злотих, крім того, авто можуть евакуювати на штраф-стоянку чи заблокувати колесо.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Приємна статистика: у Харків повертаються мешканці. За жовтень стало більше їздити людей у транспорті. Харківським електротранспортом у жовтні скористувалося значно більше пасажирів, ніж минулого місяця. Така статистика говорить про те, що в місті побільшало людей. Так, у жовтні харківський наземний електротранспорт перевіз понад 5,6 мільйона пасажирів. Загалом на 600 тисяч пасажирів більше, ніж у вересні, було перевезено у харківських трамваях та тролейбусах за 27 днів жовтня.

Так, тролейбуси перевезли 2,63 млн осіб, а трамваї - близько 3 млн. 3 907 655 пасажирів перевіз Харківський метрополітен за 27 днів жовтня. Найбільше людей скористалися "підземкою" 25 жовтня - 174 244 особи. Для порівняння, минулого місяця метрополітен перевіз пасажирів на один мільйон менше. Збільшення пасажиропотоку говорить про те, що у місто почали повертатися місцеві мешканці, а також багато людей переїхало до обласного центру з населених пунктів Харківської та ближніх областей, де наразі ведуться активні бойові дії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися