Сьогодні вранці росіяни поранили ще п’ятьох мешканців Харківщини

Ударів завдали по Вовчанську.

Сьогодні вранці окупанти знову обстріляли м. Вовчанськ. Поранення отримали чотири жінки та чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Крім того, в с. Олександрівка Богодухівського району на міні підірвався та отримав поранення 37-річний комбайнер під час роботи в полі.

Усі постраждалі госпіталізовані, їхній стан медики оцінюють як середній.

Очільник області закликав мешканців Харківщини бути максимально пильними і обережними, не ігнорувати сигнали тривоги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Минулої доби, з 1 на 2 листопада російські загарбники відкривали вогонь по мирним містам та селам Харківської області, зокрема, артилерією накривали міста Куп'янськ та Вовчанськ, а також Куп'янський, Чугуївський та Харківський райони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Центр екстреної медичної допомоги надав уточнені дані, стало відомо, що учора в с. Петропавлівка Куп'янського району росіяни поранили сім’ю – мати 25 років та двох дітей – 4-річного хлопчика та 6-річну дівчинку. Стан матері медики оцінюють як середній, діти у важкому стані.

Крім того, в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізовано чоловіків 76 та 62 років. В Чугуївському районі зазнав поранень та був госпіталізований 70-річний чоловік. Мінна небезпека на звільнених територіях області залишається високою. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 1216 вибухонебезпечних предметів. Учора біля с. Липці Харківського району на міні підірвався та отримав поранення 73-річний чоловік. Очільник області закликав мешканців Харківщини бути обережними.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися