На Харківщині мати та сестра пораненого хлопчика також у лікарні

Діти у тяжкому стані.

Минулої доби, з 1 на 2 листопада російські загарбники відкривали вогонь по мирним містам та селам Харківської області, зокрема, артилерією накривали міста Куп'янськ та Вовчанськ, а також Куп'янський, Чугуївський та Харківський райони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За уточненими даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, учора в с. Петропавлівка Куп'янського району росіяни поранили сім’ю – мати 25 років та двох дітей – 4-річного хлопчика та 6-річну дівчинку. Стан матері оцінюють як середній, діти у важкому стані.

Крім того, в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізовано чоловіків 76 та 62 років. В Чугуївському районі зазнав поранень та був госпіталізований 70-річний чоловік.

Мінна небезпека на звільнених територіях області залишається високою. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 1216 вибухонебезпечних предметів.

Учора біля с. Липці Харківського району на міні підірвався та отримав поранення 73-річний чоловік.

Очільник області закликав мешканців Харківщини бути обережними.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

1 листопада збройні сили Російської Федерації вкотре цинічно обстріляли мирні населені пункти Харківської області. Внаслідок чергового ворожого удару було поранено дитину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка. Рашисти нанесли удар селом Петропавлівка Куп’янського району Харківської області.

Через обстріли вибухові травми отримав чотирирічний хлопчик. Дитину доставили у лікарню, де він отримує всю необхідну допомогу. Повідомляється, що окупанти застосували реактивні системи залпового вогню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися