Наслідки ворожого обстрілу міста Вовчанськ на Харківщині

У результаті удару російських військових поранення отримали 7 осіб

Поліція зафіксувала наслідки обстрілу російськими військовими міста Вовчанськ на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У результаті удару російських військових постраждали 5 жінок та 2 чоловіків. Їх доставили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Також у результаті ворожого обстрілу пошкоджені чотири житлові будинки місцевих мешканців, дві багатоповерхівки та магазин.

pictureПравоохоронці зафіксували факт збройної агресії російських військових та зібрали речові докази. За фактом обстрілу Вовчанська слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби харківські рятувальники виїжджали на ліквідацію 12 пожеж, три з яких було спричинено ворожими обстрілами військ РФ.

Усі пожежі, спричинені ворожими обстрілами трапились у Куп'янському районі області. Так, учора, 1 листопада о 15:01 рятувальники прибули на пожежу, що трапилася у селищі Дворічна. Там горіла адміністративна будівля медичного закладу на площі приблизно 250 кв.м. Вогнеборці ліквідували пожежу о 16:00.

Також о 16:35 ворожі обстріли спричинили загоряння житлового будинку, гаражу та господарчих споруд на території трьох приватних житлових домоволодінь у селі Петропавлівка. Загальна площа пожежі становила понад 500 квадратних метрів. Рятувальники застосували дві одиниці техніки та було залучено десять осіб особового складу ДСНС. О 20:33 усі осередки пожежі були ліквідовані. Саме на цій пожежі поранення отримали 25-річна мати та двоє діток: хлопчик 4 років та дівчинка 6 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися