Сьогодні вирушив перший рейковий автобус з Харкова до Куп'янська (розклад маршруту)

Це комбінований рейс, який слідує також до Осинового.

"Укрзалізниця" запустила сполучення зі звільненим від окупантів Куп'янськом у Харківській області. Окрім того, це перший в Україні комбінований рейс. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Вже сьогодні вирушив перший рейс рейкового автобуса із Харкова. Зазначається, що рейс буде комбінований. Це означає, що 95% дороги пасажири проїдуть потягом, а останню милю від зупинної платформи Осинове до Куп'янська — на безкоштовних маршрутних автобусах громади.

Поки що пересадка відбуватиметься через те, що відновлення підірваного залізничного мосту займе якийсь час, а добиратися до обласного центру місцевим жителям потрібно вже зараз.

"60 тисяч людей таким чином отримають стабільне та надійне сполучення, - розповів голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишин. - Відновлення цієї ділянки ми завершили буквально вчора, відновивши дві обстріляні в понеділок ділянки колії та ліквідувавши 49 пошкоджень на шляху з відновленням (приведенням у габарит) ) понад 70 км контактної мережі.

Прямий рейс №6605 /6608 до Осинового курсуватиме зі станції Харків-Пасажирський щодня о 06:15 з прибуттям о 09:50. Зворотний рейс з Осинового о 16:21 – з прибуттям до Харкова о 19:35.

Квитки на поїзд коштують 43 грн.

Крім того, щодня двічі на добу курсуватиме залізничний шатл Осинове — Занки з можливістю зручної пересадки до станції Харків-Левада.

Детальний графік вже доступний за посиланням.

S365Ivhs8Lm2LWuLZShqP8egw.jpg

0IvCO2Xmi2CvuaU8LYMaHo5Rk.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За добу з 2 на 3 листопада збройні сили РФ продовжували тероризувати мирне населення Харківщини . Зокрема, під обстрілами були прилеглі до лінії зіткнення та кордони з РФ території. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВ Олега Синегубова.

Гати з артилерії по Куп'янську, Вовчанську, смт Дворічної та інших населених пунктах Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів. Зазнали значних руйнувань житлові будинки, громадські споруди, сталися пожежі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися