Відновлено проїзд цивільного населення ділянкою автошляху М-03 «Київ-Харків-Довжанський»

Між областями встановлено блокпости.

Учора, 2 листопада, відкрили проїзд мостом на міжнародній трасі – М-03 Київ – Харків – Довжанський, а також проїзд на межі Харківської та Донецької областей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міністра інфраструктури України Олександра Кубракова.

Так, йдеться про правий проїзд мосту у селі Борщів на Київщині. На лівій частині влаштовують асфальтобетонне покриття на підходах та прогоновій будові та монтують металеве бар’єрне огородження.

Ця міжнародна траса сполучає столицю з Полтавщиною і Харківщиною й відіграє важливу роль у товарообігу країни, забезпеченні потреб військових на передовій та функціонуванні гуманітарних коридорів.

picture

Також, за інформацією ГУ НП в Донецькій області, відновлено проїзд цивільного населення на межі Донецької та Харківської областей. Для безпеки громадян тут запрацював блокпост, на якому несуть службу поліцейські у взаємодії з військовою службою правопорядку, Нацгвардією та СБУ.

Головні завдання правоохоронців – блокувати незаконний обіг зброї, виявляти осіб, що становлять загрозу публічній безпеці, запобігати провезенню забороненої алкогольної продукції тощо.

"У зв’язку зі збільшенням кількості транспорту, що заїжджає в область, - цивільного та волонтерського – поліція проводить перевірку, якої вимагає безпекова ситуація. Щодня під час такої перевірки ми виявляємо та вилучаємо заборонені предмети, зокрема нелегальну зброю. У воєнний час ми маємо бути особливо пильними, аби вберегти життя мирних мешканців", - зазначають у поліції.

j2GdstytHUxyq7iG8WKYFJi2L.jpg

Усього від початку повномасштабного вторгнення Росії зруйновано 326 штучних споруд на дорогах загального користування.

Для того, щоб швидко з'єднати між собою населені пункти, Укравтодор уже влаштував 61 тимчасову переправу. Проте тимчасові проїзди не здатні витримати навантаження від руху транспорту тривалий період, тому на ключових дорогах країни мости відбудовуватимуть капітально.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися