НЕК «Укренерго» повідомило, коли не буде світла у Харківській області 4 листопада

Компанія надала обмеження споживання електроенергії.

У п'ятницю, 4 листопада, оператори розподільчих мереж (обленерго) отримали від диспетчерського центру НЕК "Укренерго" обсяги обмеження електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компанії.

Так, з 00:00 до 24:00 графіки погодинних відключень (ГПВ) діють у:

- Дніпропетровській, Кіровоградській та Запорізькій областях ;

– Харківській, Сумській та Полтавській областях.

Нагадаємо, графіки погодинних відключень припускають, що певні групи споживачів обмежуватимуть щодня, але за розкладом. Детальну інформацію про терміни відключення саме вашої вулиці чи району можна переглянути на сайті "Харківобленерго" за посиланням.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Увага! Змінено дати відключення через ремонтні роботи у Холодногірському районі. Для безпечного виконання невідкладних ремонтних робіт на високовольтних лініях електропередачі у вівторок та середу, 8-9 листопада, з 8:00 до 16:00 буде знеструмлено частину споживачів Холодногірського району м. Харкова, а саме:

вул. Холодногірська,

вулиці, прилеглі до станції метро "Холодна гора",

мікрорайон "Новий побут".

Просимо жителів району звернути увагу на те, що анонсоване раніше відключення на 6 і 7 листопада скасовується!

У "Харківобленерго" відповіли на запитання, чому за однією адресою можуть вимикати світло кілька разів на день, а в сусідньому будинку може взагалі не бути відключень. На це та інші питання, що часто ставляться, дали докладні відповіді в компанії.

Які магазини працюватимуть у Харкові при відключенні електроенергії. Аптеки міста мають автономні джерела харчування в цілому на 45%.

Торгові заклади Харкова готуються до роботи за умов тимчасового припинення електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Поки що підприємці закуповують джерела автономного живлення, генератори та інше обладнання для стабільної роботи в умовах припинення постачання електроенергії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися