Росія продовжує обстрілювати Харківщину: в трьох районах у людей горіли будинки

На щастя, обійшлося без жертв.

За добу з 3 на 4 листопада російські окупанти наносили удари по містам та селам  Куп’янського, Ізюмського і Чугуївського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Через обстріли у м. Куп’янськ загорілася прибудова до житлового будинку.

Після обстрілу об 11 годині в Куп’янську виникла пожежа на даху адмінбудівлі фермерського господарства.

Близько опівночі в Савинській громаді Ізюмського району окупанти влучили в приватний будинок.

На щастя, обійшлося без постраждалих.

Сьогодні, близько 4 години ранку, в Чугуєві зафіксували чотири влучання на відкритій території, також без жертв.

Сапери ДСНС за добу на Харківщині ліквідували 471 вибухонебезпечний предмет. Ти не менш, мінна небезпека в області залишається: вчора в Ізюмі на міні підірвався 69-річний чоловік, із травмами середньої тяжкості його госпіталізували до лікарні.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

2 литопада близько 17:00 у м. Куп’янську був обстріляний один з приватних будинків. Він зазнав руйнувань. Під завалами опинилась 76-річна жінка. Рятувальники 44-ї  Державної пожежно-рятувальної частини виїхали для проведення аварійно-рятувальних робіт. На жаль, розібравши завали, вони виявили тіло жінки без ознак життя.

За даними медиків минулої доби в м. Куп'янськ під обстрілом загинула 82-річна жінка. В Куп'янському районі 1 людина госпіталізована з пораненнями. У Чугуївському районі зазнали поранень 5 мирних мешканців.

Також у середу поблизу села Олександрівка Богодухівського району в полі на міну наїхав комбайн. 37-річний комбайнер госпіталізований з пораненнями. Також недалеко від села Гракове Чугуївського району на міні підірвався трактор. На жаль, 45-річний тракторист загинув.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися