«Закладки» на руїнах та кладовищі у Чугуївському районі знайшли правоохоронці

Дорослі чоловіки заробляли на життя наркозлочинами.

У Чугуївському районі Харківської області наркобізнес процвітає навіть під час війни. Деякі місцеві мешканці вирощували наркорослини відрами та робили "закладки" під обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

У зловмисників вилучені речові докази, серед яких "закладки" з наркотиком "PVP", смартфон з фотографіями місцевості з геолокацією. Відкриті кримінальні провадження.

1 листопада правоохоронці провели обшуки за місцем проживання 51-річного чоловіка. У кімнаті на підлозі чоловік зберігав цілий мішок з коноплями та відро з рослинною речовиною, яка була висушена та перемелена.

За ці злочини чоловіку загрожує до п’яти років ув’язнення.

2 листопада місцеві мешканці повідомили до поліції, що бачили підозрілого чоловіка поблизу кладовища. Поліцейські Чугуївського района прибули за вказаною адресою, де на місці події  виявили 42-річного мешканця Чугуєва. У чоловіка поліцейські вилучили чотири "закладки", ймовірно, з психотропною речовиною "PVP" та смартфон з фотографіями місцевості з геолокацією.

Поліцейські знайшли ще 19 "закладок", які зловмисник зробив раніше.

Цей мешканець Чугуївського району може отримати строк від шести до десяти років в’язниці.

LejOgGc52OSEVTMvj6350DoW5.jpeg

pu48CLr92yPpY3iXlcaaVECe2.jpeg

FmxxJmCLtEHejIJVKy8uFdjcg.jpeg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківські хокеїсти тимчасово складуть свої автомати, аби зіграти в хокей за мир в Україні. Всі об’єднаються для найголовнішого результату турніру – зібрати необхідну суму, а це 5 млн $, для закупівлі 20 пожежних машин та 15 машин швидкої допомоги, які щодня будуть надавати гуманітарну допомогу жителям Харкова та області, в тому числі і в мирний час.

Також кошти підуть на підтримку місцевих мешканців та ЗСУ. Організатором турніру виступає учасник різноманітних міжнародних турнірів – Харківський міський хокейний клуб "Витязь", заснований групою любителів хокею у 2006 році. Сім гравців клубу поповнили лави Збройних Сил України.

Турнір відбудеться 10-13 листопада у Польщі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися