У Харкові нагородили артилеристів та ракетників (ФОТО)

Міський голова привітав військових з професійним святом.

Міський голова Харкова Ігор Терехов 3 листопада нагородив ракетників та артилеристів на честь професійного свята. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер висловив подяку військовослужбовцям за те, що Харків у найважчі часи був захищений від російських загарбників.

"Хочу усіх вас поздоровити та безмежно подякувати, бо завдяки вам у найважчі часи ми зберегли українське місто Харків. Ви вигнали цю нечисть практично повністю з Харківської області і далі продовжуєте відстоювати суверенітет та цілісність нашої країни. Від усіх харків'ян низький вам уклін, бо всі ви - герої! Ми пишаємося вами!" - наголосив Ігор Терехов.

В Україні День ракетних військ і артилерії – державне свято, що відзначається щороку 3 листопада. Встановлене Указом Президента України від 31 жовтня 1997 року.

jyHbvomULnP2W2cAaiUuG6wwG.jpg

cRsMIkyEmrySywjCCcOyQUavj.jpg

V_emBww91NpwK31VKM1Mju12A.jpg

om_hVMrZQQWESNgiM9fYRirH2.jpg

2kNZL3HPax_226pe4M4D5tVyO.jpg

Yu-IRwwl26-v3tCan8b4_u_Jb.jpg

oRZZN0xqjGthL8-0k8EiMc0W9.jpg

1nAD9P1RN3-PnoeM8G9THMeaK.jpg

GV5CrxX1h45xq39duQmILXA0T.jpg

5wVXm-o7kGuJw91gcr1Ohf_OZ.jpg

YUOE2xrSkO8sVNPvHhUmEiNX6.jpg

mYMYNVoJKEuT3eLezLjoGgYky.jpg

DuncPO24ETPNsjm-8Ho7j4FXR.jpg

avRLpqJaW8VuA8vSvqQiqavKw.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківські хокеїсти тимчасово складуть свої автомати, аби зіграти в хокей за мир в Україні. Всі об’єднаються для найголовнішого результату турніру – зібрати необхідну суму, а це 5 млн $, для закупівлі 20 пожежних машин та 15 машин швидкої допомоги, які щодня будуть надавати гуманітарну допомогу жителям Харкова та області, в тому числі і в мирний час. Також кошти підуть на підтримку місцевих мешканців та ЗСУ.

Нагадаємо, 10-13 листопада у польському місті Торунь на стадіоні "Tor-Tor" відбудеться благодійний хокейний турнір "Hockey Bayraktar". У заході візьмуть участь команди з восьми країн. Щоб підтримати Україну і, зокрема, Харків, будуть грати хокеїсти з Чехії, Фінляндії, Польщі, України, Мексики, Англії, Литви та Швеції.

Організатором турніру виступає учасник різноманітних міжнародних турнірів – Харківський міський хокейний клуб "Витязь", заснований групою любителів хокею у 2006 році. Сім гравців клубу поповнили лави Збройних Сил України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися