В Ізюмі біля зруйнованого мосту облаштували переправу, що витримує 60 тонн

Переправу через річку Сіверський Донець відкрили учора, 3 листопада.

Нова переправа-міст з’єднує дві частини міста. Вона пролягає через річку Сіверський Донець. Міст, який був поряд з переправою зруйнований вщент через бойові дії, що йшли в Ізюмі під час окупації.

Переправа знаходиться на автодорозі Р-79 (за автобусним маршрутом №1). ЇЇ вантажопідйомність становить 60 тонн.

Ізюмський міський голова Валерій Марченко зазначив, що переправа забезпечить ефективне транспортне сполучення двох частин міста, а також полегшить та прискорить роботи по відновленню життєдіяльності громади.

gO-bYAcPTRJtuOS5PNK4Jk4u2.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Куп’янському районі окупанти обстріляли два сільгосппідприємства. Ворожі ракети були випущені вночі по Шевченковому.

Сьогодні вночі, 4 листопада близько 3:30 рашисти випустили ракети по смт Шевченковому Куп’янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. Ракети влучили на території двох сільськогосподарських підприємств: пошкоджено елеватори.

Попередньо, російські військові обстріляли населений пункт ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ. Прокурори спільно зі слідчими зафіксували наслідки обстрілу та вилучили докази збройної агресії РФ.

Хлопець з Борової Харківської області під час окупації селища міського типу вирішив піти наслужбу до російських загарбників. Тепер на нього чекає суд.

За інформацією начальника Слідчого Управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова, на посаду "народного міліціонера" 18-річний Олександр добровільно погодився приблизно через місяць після окупації.

Аби догодити окупантам, колаборант патрулював місто, затримував осіб та доставляв їх до новоствореного правоохоронного органу — "народної міліції".  Наразі вже українські правоохоронці затримали хлопця, йому повідомлено про підозру за фактом колабораційної діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися