Росіяни обстрілами знищили навчальний заклад на Харківщині

Пожежа зайнялася на площі 500 кв. метрів.

За минулу добу з 4 на 5 жовтня в Харківській області ворожі війська Російської Федерації гатили з артилерії по містам і селам у Куп'янському, Харківському, Чугуївському та Богодухівському районах Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, за інформацією Генштабу на Слобожанському напрямку рашисти з мінометів та ствольної артилерії обстрілювали Золочів, Глибоке, Старицю та Огірцеве. На Куп’янському напрямку від обстрілів страждали Дворічна, Кислівка, Табаївка, Крохмальне, Берестове, Вишневе, Новоєгорівка.

В с. Осиновому Куп'янського району внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю освітнього закладу, сталася пожежа. 4 листопада рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС загасили пожежу у навчальному закладі на території Куп'янської громади, котрий напередодні обстріляли російські війська з артилерії. Площа горіння склала 500 кв.м. Будівля зазнала значних руйнувань.

О 09:30 пожежу ліквідовано. З вогнем боролись 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки ДСНС. Постраждалих немає.

Протягом доби постраждалих внаслідок російських обстрілів цивільних не зафіксовано.

Тривають роботи з розмінування звільнених від окупантів територій. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 142 вибухонебезпечних предмети.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В Ізюмі біля зруйнованого мосту облаштували переправу, що витримує 60 тонн. Переправу через річку Сіверський Донець відкрили учора, 3 листопада. Нова переправа-міст з’єднує дві частини міста. Вона пролягає через річку Сіверський Донець.

Міст, який був поряд з переправою зруйнований вщент через бойові дії, що йшли в Ізюмі під час окупації. Переправа знаходиться на автодорозі Р-79 (за автобусним маршрутом №1). ЇЇ вантажопідйомність становить 60 тонн.

Ізюмський міський голова Валерій Марченко зазначив, що переправа забезпечить ефективне транспортне сполучення двох частин міста, а також полегшить та прискорить роботи по відновленню життєдіяльності громади.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися