Сьогодні у Балаклійській громаді можуть бути звуки пострілів

Жителів громади просять зберігати спокій.

Сьогодні, 5 листопада, на території Балаклійської громади Харківської області може бути чутно звуки пострілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Повідомляється, що на території громади будуть проходити навчання військових. Місцевих мешканців просять зберігати спокій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Кому з ВПО можуть призупинити виплати? Проводитимуться вибіркові перевірки.

Змінився порядок здійснення виплат для внутрішньо переміщених осіб. Тепер людині можуть припинити щомісячні виплати. Чому саме, про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Управління соціального захисту населення Адміністрації Основ’янського району Харківської міськради.

Так, згідно постанови уряду, яку прийняли 14 жовтня будуть проводитися вибіркові перевірки фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб із складанням відповідного акта.

Вибіркові перевірки будуть здійснювати уповноважені особи Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Харківській області. За результатами їх проведення вирішуватиметься питання щодо продовження чи припинення відповідних соціальних виплат.

Так, у разі підтвердження проживання людини такі виплати вона отримуватиме і надалі. У випадках, коли під час перевірки отримувач допомоги відсутній удома, йому необхідно упродовж 10 календарних днів з’явитися до органів соціального захисту населення за місцем перебування на обліку та підтвердити своє місце проживання. У протилежному випадку управління ухвалює рішення про припинення допомоги з наступного місяця.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися