Чоловік прославляв Путіна у кафе Харкова та не реагував на зауваження відвідувачів

Відвідувач одного з кафе міста заперечував, що Росія напала на Україну.

У жовтні в одному з кафе Харкова 59-річний харків’янин в алкогольному сп’янінні розкричався на весь заклад, що президент ворожої держави – поважна людина та ефективний політик. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Крім того, чоловік висловлював свою підтримку діям російської армії в Україні і казав, що РФ обов’язково переможе. На зауваження відвідувачів кафе шанувальник політики кремля не реагував – його заспокоїв наряд поліції, який приїхав за викликом.

Зараз Слобідською окружною прокуратурою м. Харкова затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно  59-річного харків’янина за фактом колабораційної діяльності.

Дізнання проводили дізнавачі ВП №1 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області.

8FwYIzx4j8qr-vQ1TSTduopi6.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Поліцейська з Харківської області працювала на росіян та отримувала 50 тисяч рублів на місяць. За таку заробітну платню жінка "продалася" ворогу. Колишню поліцейську з Куп’янського райуправління поліції будуть судити за колабораційну діяльність.

Експоліцейська з Харківщини зрадила присязі та погодилась за 50 тисяч російських рублів на місяць будувати окупаційну правоохоронному систему.

У червні під час окупації смт Дворічна експравоохорониця вирішила продовжити будувати свою кар‘єру, але вже при окупантах.

Так, жінка обійняла посаду "и.о. ст. участкового инспектора" у незаконному правоохоронному органі "Управлении внутренних дел ВГА Харьковской области". Експоліціянтка особисто приймала та відпрацювала заяви та повідомлення про події.

Наприкінці липня колаборантці навіть видали посвідчення, підписане так званим "главой военно-гражданской администрации", строком на один рік. Але на такий період поплічниці окупантів воно не знадобилось. 4 листопада українські правоохоронці її затримали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися