Обстріли та спроба наступу: ситуація на Харківщині станом на 6 листопада

У результаті обстрілів за минулу добу поранень цивільних не зафіксовано

Ворожі війська продовжують обстрілювати Харківську область. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За словами очільника області протягом доби російській війська обстріляли території Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківської області, прилеглих до лінії зіткнення та кордону з Росією.

У Харківській ОВА повідомили, що минулої доби не зафіксовано випадків отримання цивільними поранень внаслідок ворожих ударів. 

У Вовчанську до лікарів звернулася 58-річна жінка, вона отримала поранення напередодні.

В області спеціалісти продовжують розміновувати деокуповані території. За добу фахівці ДСНС знешкодили 2241 вибухонебезпечний предмет. 

Також, за словами Олеги Синєгубова, на лінії зіткнення українські військові продовжують чинити ефективний спротив окупантам. “Ворог намагався йти в наступ в районі населеного пункту Зибине Чугуївського району, але під вогнем наших захисників відступив з втратами”, - розповів очільник Харківської ОВА. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 4 листопада близько 3:30 рашисти випустили ракети по смт Шевченковому Куп’янського району. Ракети влучили на території двох сільськогосподарських підприємств: пошкоджено елеватори. Попередньо, російські військові обстріляли населений пункт ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ. За добу з 3 на 4 листопада російські окупанти завдавали ударів по містах та селам  Куп’янського, Ізюмського і Чугуївського районів.

Прокурори спільно зі слідчими зафіксували наслідки обстрілу та вилучили докази збройної агресії РФ.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися