Що найчастіше ремонтують у будинках Харкова після ворожих обстрілів

Найчастіше ремонтні бригади закривають вікна у будинках Харкова. Також ремонтують покрівлю та вхідні групи

З початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України фахівці КП “Харківжилбуд” закрили 18 тис. вікон у житлових будинках, які постраждали внаслідок обстрілів військами РФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також за вказаний період фахівці виконали ремонт 117 покрівель, у 32 під'їздах вхідні групи, у 15 будинках внутрішньобудинкові системи централізованого опалення та гарячого водопостачання. До того ж у 18 будинках ремонтні бригади встановили нові вікна та облаштували вісім пандусів. 

Тривають роботи з облаштування прибудинкових територій. Спеціалісти провели ремонт 337 елементів дитячих та спортивних майданчиків, вивезли 364 куб. м подрібненого гілля та 788 куб. м сміття після демонтажу будівель, пошкоджених через обстріли.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 19 жовтня ремонтні бригади усунули аварійність у 4 672 будинках міста Харкова. У Департаменті житлово-комунального господарства зазначили, що за вказаний період спеціалісти виконали 36,1 тис. заявок харків’ян. Зокрема, у 942 житлових будівлях роботи стосувалися відновлення покрівель, у 251 об'єкті - вхідних груп, у 168 будинках – стін та у 3,3 тис. будівлях – вікон. Усього містяни надіслали понад 68,6 тис. звернень (з 8 018 житлових будинків). З них понад 57 тис. заяв - на закриття вікон, 1,6 тис. - на ремонт вхідних груп (дверей), 2,9 тис. – на ремонт стін та 6,8 тис. – на відновлення покрівель.

У Департаменті зазначили, що у результаті обстрілів у 1 864 житлових будівлях було пошкоджено покрівлі, у 744 багатоквартирних будинках – вхідні групи, у 1 020 об'єктах – стіни, у 4 390 будинках – вікна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися