У Харкові відремонтували понад 4500 будинків: які роботи виконали

Ремонтні роботи стосувалися заміни покрівлі, вхідної групи, вікон

З початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України ремонтні бригади усунули аварійність у 4 672 будинках міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті житлово-комунального господарства зазначили, що за вказаний період спеціалісти виконали 36,1 тис. заявок харків’ян. Зокрема, у 942 житлових будівлях роботи стосувалися відновлення покрівель, у 251 об'єкті - вхідних груп, у 168 будинках – стін та у 3,3 тис. будівлях – вікон.

Усього містяни надіслали понад 68,6 тис. звернень (з 8 018 житлових будинків). З них понад 57 тис. заяв - на закриття вікон, 1,6 тис. - на ремонт вхідних груп (дверей), 2,9 тис. – на ремонт стін та 6,8 тис. – на відновлення покрівель.

У Департаменті зазначили, що у результаті обстрілів у 1 864 житлових будівлях було пошкоджено покрівлі, у 744 багатоквартирних будинках – вхідні групи, у 1 020 об'єктах – стіни, у 4 390 будинках – вікна.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що попри усі спроби російських військових зруйнувати Харківщину, основну життєво необхідну інфраструктуру на звільнених від окупантів територіях відновлюють досить високими темпами. “На сьогодні вже більше ніж на 60% деокупованих територій відновили електропостачання”, - розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

За словами керівника Харківської ОВА, уже частково відновили постачання електроенергії в Ізюмі, Куп'янську, Балаклії, Вовчанську, Чугуєві та населених пунктах прилеглих громад. Тривають роботи з підготовки області до опалювального періоду. Там, де це можливо, фахівці відновлюють житловий фонд та готують інфраструктуру до низьких температур.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися