Війська РФ обстріляли Харківщину 7 листопада: які наслідки

В одному з районів Харківщини снаряд влучив у автомобіль

Минулої доби, з 6 на 7 листопада, російській війська обстріляли з танків та артилерії населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області, які знаходяться поруч з лінією зіткнення та кордоном з Росією. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У селищі Дворічна у результаті ворожої атаки пошкоджено приватне домоволодіння. У будинку виникла пожежа, ніхто не постраждав..

У Куп'янському районі російський протитанковий снаряд влучив у цивільний автомобіль. Авто рухалося дорогою між населеними пунктами. Поранення отримав 45-річний водій автомобіля, постраждалого госпіталізували.

На звільнених територіях Харківської області тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 352 вибухонебезпечних предмети. За словами Олега Синєгубова, ворожі війська намагаються утримувати раніше окуповані території. “Наші військові ведуть бої та завдають окупантам вогневого ураження”, - повідомив очільник області. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, на деокупованих територіях Харківщини наразі функціонують дев'ять тимчасових переправ біля зруйнованих мостів. На шести тимчасових переправах ведуться роботи. Загалом на Харківщини у результаті бойових дій зруйновано 24 штучні споруди.

У відомстві розповіли, що повноцінний рух відновлено у місті Ізюм через річку Сіверський Донець. Тимчасова переправа функціонує поруч зі зруйнованим мостом на трасі М-03 Київ – Харків. У міністерстві зауважили, що траса є одним з важливих логістичних маршрутів. Вона дозволяє відновити життєдіяльність на звільнених територіях.  Також триває робота з відновлення дорожнього покриття на основних маршрутах області. Спеціалісти уже розчистили 445 км доріг.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися