На Харківщині збільшилася кількість переправ: де можна проїхати

У Харківській області розчищено майже 450 км доріг

На деокупованих територіях Харківщини наразі функціонують дев'ять тимчасових переправ біля зруйнованих мостів. На шести тимчасових переправах ведуться роботи. Загалом на Харківщини у результаті бойових дій зруйновано 24 штучні споруди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Міністерства інфраструктури України. 

У відомстві розповіли, що повноцінний рух відновлено у місті Ізюм через річку Сіверський Донець. Тимчасова переправа функціонує поруч зі зруйнованим мостом на трасі М-03 Київ – Харків. У міністерстві зауважили, що траса є одним з важливих логістичних маршрутів. Вона дозволяє відновити життєдіяльність на звільнених територіях. 

Також триває робота з відновлення дорожнього покриття на основних маршрутах області. Спеціалісти уже розчистили 445 км доріг.

Роботи велись на наступних державних дорогах:

  • М-03 Київ – Харків – Довжанський

  • Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка

  • Р-79 /М-18/ Сахновщина – Ізюм – Куп'янськ – КПП "Піски"

  • Н-26 Чугуїв – Мілове

  • Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка

  • Т-21-11 Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук

  • Т-21-03 Харків – Золочів – КПП Олександрівка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області суд розірвав договір між держпідприємством та ТОВ про закупівлю послуг з поточного ремонту автомобільної дороги місцевого значення. Вартість послуг становить 150 млн грн. При реалізації договору виявили низку порушень.

Окружна прокуратура встановила, що держпідприємство уклало договір на виконання послуг з ремонту дороги з ТОВ, до якого згодом було застосовано персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні санкції, відповідно до рішення РНБО.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися