Поліція показала наслідки ворожого обстрілу Харківщини: є поранений

Поліція зафіксувала наслідки обстрілу Харківської області військовими РФ

У неділю, 6 листопада, у результаті ворожого обстрілу протитанковий снаряд влучив в автомобіль 45-річного мешканця Куп'янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Чоловік їхав додому. Він отримав поранення та був доставлний до лікарні. 

picture

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події та зібрала речові докази. 

picture

Наразі слідчі розв'язують питання про відкриття кримінального провадження за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська продовжують обстрілювати Харківську область. За словами очільника області Олега Синєгубова, протягом доби, 5-6 листопада, російській війська обстріляли території Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківської області, прилеглих до лінії зіткнення та кордону з Росією. У Харківській ОВА повідомили, що 6 листопада не зафіксовано випадків отримання цивільними поранень внаслідок ворожих ударів.

У Вовчанську до лікарів звернулася 58-річна жінка, вона отримала поранення напередодні. В області спеціалісти продовжують розміновувати деокуповані території. За добу фахівці ДСНС знешкодили 2241 вибухонебезпечний предмет.  Також, за словами Олеги Синєгубова, на лінії зіткнення українські військові продовжують чинити ефективний спротив окупантам. “Ворог намагався йти в наступ в районі населеного пункту Зибине Чугуївського району, але під вогнем наших захисників відступив з втратами”, - розповів очільник Харківської ОВА. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися