У кого не буде світла на Харківщині восьмого листопада: «Укренерго» запровадили додаткові обмеження

Укренерго повідомляє про збільшення навантаження на енергосистему деяких галузей.

Сьогодні, з 09:30 у низці областей України запровадили аварійні відключення світла. Це пов'язано з похолоданням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

Тож через те, що на вулиці знизилася температура, українці збільшили споживання електроенергії для обігріву будинків. У зв'язку з цим зростає навантаження на енергосистеми та дефіцит електроенергії в енергосистемах у тих областях та містах, де росіяни обстрілювали критичну інфраструктуру. Тому виникла потреба застосування аварійних відключень у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях. Виникає загроза аварій, не менш складних, ніж через обстріл ворога.

Планові графіки погодинних відключень протягом доби продовжують діяти на всій території України. Точнішу інформацію щодо відключень у Харкові та Харківській області надало АТ "Харківобленерго".

"Ремонтні та відновлювальні роботи тривають цілодобово. Будь ласка, не забувайте про необхідність економити електроенергію", – звернулися до українців до "Укренерго".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У "Харківобленерго" опублікували графік погодинних відключень у Харкові та Харківській області з 7 по 13 листопада. Можливе відхилення від графіка. Згідно з цим графіком, електроенергію вимикатимуть також приблизно на три години. Графік з адресами та часом складається з 12 черг. У компанії зазначають, що можуть бути незначні відхилення від часу та просять мешканців області поставитися з розумінням такої ситуації. Детальний графік можна переглянути за посиланням на сайті компанії .



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися