Вулиці Харкова, які були лінією оборони під час бойових дій, обстежують комунальники (ФОТО)

На Салтівці продовжують усувати наслідки бойових дій.

Працівники АТ "Харківміськгаз" продовжують відновлювати газові мережі, які було пошкоджено в наслідок бойових дій у Салтівському районі міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у компанії, фахівцям доводиться працювати на висоті, де знаходяться пошкоджені газопроводи, за допомогою спецтехніки газовики проводять заварювання сотні отворів від уламків снарядів, а також замінюють непридатні до використання ділянки газогонів.

Наразі у газовиків з'явився доступ до обстеження вулиць Київського району, де проходила лінія оборони на околицях Харкова. Зокрема, на Великій Данилівці продовжуються масштабні ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених від ворожих обстрілів газопроводах.

У компанії зазначили, що для стабільної роботи газової системи в опалювальний період спеціалісти виконують комплекс планових та ремонтних робіт. Своєчасна оплата послуги за доставку природного газу дає змогу закуповувати пальне для аварійних машин та усі необхідні матеріали для ліквідації наслідків обстрілів, ремонтів газопроводів та підтримки їхньої безаварійної та безперебійної роботи.

FLP-9xFdQq6P_8TBJcIHxHipW.jpg

DnGSGO33um36eBgra10HGWXr8.jpg

-5VEuPm2wos2hdIgZpWl_OFLm.jpg

YSOmJ0y3X6WHG1d6PLQIvnrmf.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Через непролазні хащі медикам "екстренки" прийшлося діставатися, щоб врятувати людину (ВІДЕО) По такій дорозі не зміг проїхати автомобіль швидкої.

У Харківській області медики КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" діставалися через зарості високої трави та кущів до пацієнта, який потребував допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру у Фейсбук.

Так, медики опублікували відео, на якому бригада "екстренки" 2006 пішки долає непролазні хащі, щоб дістатися до будинку пацієнта, якому необхідна медична допомога.

На відео не йдеться, в якому саме населеному пункті медикам прийшлося таким чином прибути на допомогу, але зрозуміло, що через бойові дії майже на всій території Харківщини, багато будинків залишилися пустими, доріг майже ніде немає – вони розбиті важкою технікою та обстрілами, а прибудинкові території у селах весну, літо та осінь ніхто не прибирав. Тому зараз майже у всіх частково покинутих населених пунктах склалася така важка ситуація.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися