Через відключення одних і тих же областей НЕК «Укренерго» відбиваються від незадоволених коментарів українців

Українців дивує, що відключають від світла одні й ті ж області.

З початком запровадження віялових відключень світла в Україні, на офіційній сторінці НЕК "Укренерго" люди щодня залишають безліч коментарів. У деяких з них українці ставлять питання, у інших – негативні оцінки роботи енергетичної компанії.

Загалом, найбільше українців обурює, що аварійні та віялові відключення світла відбуваються лише в деяких областях, щоразу в одних і тих же, зокрема, в Харківській області. На це в компанії відповідають, що обстріли ворожими ракетами та дронами в більшості приходяться саме на області центральної та східної України, а саме – по об’єктам критичної інфраструктури, через що велике навантаження на обладнання спричиняє дефіцит електроенергії в енергосистемі саме тих областей, які майже щодня знаходяться під ворожим вогнем рашистів.

Також коментатори зазначають, що світло вимикають не за графіком, або на більше годин, ніж анонсувалося. На що в енергетичній компанії рекомендують звертатися саме до операторів розподільчих мереж, а саме – обленерго в своєму регіоні.

bgcDPY3CfJ6Mt7_FDnXzbjOcH.jpg

Багато ж хто взагалі дивується, чи відбуваються якісь ремонтні роботи на електромережах, чи просто енергокомпанія вирішила зекономити електрику на українцях. На це в НЕК "Укренерго відповіли, що енергетики працюють в режимі нон-стоп, 24 години на добу для того, щоб в оселях українців було світло, а також запропонували поповнити ряди працівників компанії та ознайомитися з переліком вакансій у компанії.

picture

У компанії додали, що до масованих атак ракетами та дронами, які нищать енергооб’єкти,  додались і інформаційні атаки.

"Рашисти вже зрозуміли, що українців не налякати холодом і пітьмою, тепер їх ціль – заставити нас зневіритись в тому,  що ЗСУ і енергетики докладають всіх зусиль для захисту та відновлення достатнього  рівня забезпечення електроенергією, що кожен громадянин може долучитися до боротьби на енергетичному фронті і його вклад у Перемогу є важливим", – зазначають в "Укренерго".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися