У Харківській області у полі вибухнув трактор: є постраждалий

Поранення отримав механік трактору.

У Харківській області сьогодні вранці сталася пожежа в наслідок вибуху ворожої міни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС у Харківській області.

Так, під час роботи у полі поблизу села Погонівка Барвінківської громади Ізюмського району трактор наїхав на ворожу міну. Боєприпас спрацював, сталася пожежа, поранення отримав механік трактору.

На момент прибуття рятувальників 61-ї Державної пожежно-рятувальної частини площа горіння склала 25 кв.м. Подія трапилась сьогодні, 11 листопада.

О 06:25 вогнеборці локалізували вогонь, о 07:15 ліквідували.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині сапер втратив частину кінцівки: що трапилося(ФОТО). Саперу відірвало стопу, рятувальнику збирають допомогу.

7 листопада, під час виконання робіт з розмінування території Харківщини, стався підрив, внаслідок якого сапер отримав поранення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування.

Так, в наслідок підриву постраждав начальник відділення піротехнічних робіт лейтенант служби цивільного захисту – Сергій Молчанов. Сергій отримав вибухово-осколкове поранення: травматична ампутація правої стопи. Осколкове поранення м'яких тканин правого плеча та голови. Наразі Сергій знаходиться у лікарні, його стан – середньої важкості.

Рятувальники надали реквізити банківської картки для небайдужих, хто може допомогти рятувальнику: 4149 4991 3210 1732 (Молчанов Сергій Вікторович).

У вівторок, 8 листопада, на трасі біля Чкаловського в Чугуївському районі підірвалися працівники дорожньої служби. За словами Олега Синєгубова, 2 людей - загинули, ще 2 - госпіталізовані. 

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що трагедія сталася близько 15 години на автотрасі Чугуїв-Мілове поблизу повороту на с. Чкаловське. Двоє працівників ремонтно-дорожнього підприємства загинули внаслідок вибуху протитанкової міни, ще двоє — травмовані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися