Захисникам Харківщини передали чергову партію дронів

Обладнання для військових придбали волонтери.

10 дронів для потреб харківських військових передав начальник ХОВА Олег Синєгубов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

Відповідне обладнання для захисників області надійшло від місцевих волонтерів.

"Ми намагаємося забезпечити наших військовослужбовців усім необхідним. Наразі закриваємо запит щодо дронів, основна задача яких — це розвідка та коригування вогню артилерії, роботи з пошуку та порятунку, а також скидання боєприпасів на певні об'єкти. Дякуємо волонтерам за допомогу в придбанні такого необхідного на фронті обладнання", — сказав очільник області.

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вулиці Харкова, які були лінією оборони під час бойових дій, обстежують комунальники (ФОТО). На Салтівці продовжують усувати наслідки бойових дій.

Працівники АТ "Харківміськгаз" продовжують відновлювати газові мережі, які було пошкоджено в наслідок бойових дій у Салтівському районі міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у компанії, фахівцям доводиться працювати на висоті, де знаходяться пошкоджені газопроводи, за допомогою спецтехніки газовики проводять заварювання сотні отворів від уламків снарядів, а також замінюють непридатні до використання ділянки газогонів.

Наразі у газовиків з'явився доступ до обстеження вулиць Київського району, де проходила лінія оборони на околицях Харкова. Зокрема, на Великій Данилівці продовжуються масштабні ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених від ворожих обстрілів газопроводах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися