Наслідки обстрілу Харківської області: є постраждалі (ФОТО)

Правоохоронці надали домедичну допомогу особам, постраждалим внаслідок артобстрілу

У неділю, 13 листопада, близько 13:00 російські військові обстріляли село Петропавлівка Куп'янського району. У результаті ворожих атак травми отримали місцеві жителі. Також були пошкоджені будівлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Працівники полку поліції особливого призначення надали домедичну допомогу двом місцевим жителям, які постраждали від артобстрілу.  

picture

Правоохоронці доправили до карети швидкої медичної допомоги 49-річного чоловіка, оскільки медики не мали можливості доїхати до місця події.

picture

Також працівниками слідчо-оперативної групи Куп'янського районного відділу поліції було проведено огляд місця події та вилучено речові докази.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що російські окупанти не припиняють обстрілювати Харківську область. За добу з 12 на 13 листопада російські військові завдали удару по Чугуївському, Куп'янському та Харківському районах. 

У м. Вовчанськ близько 16 години у результаті ворожого обстрілу була пошкоджена квартира в багатоквартирному будинку. Там виникла пожежа, обійшлося без постраждалих. Також протягом минулої доби медики не зафіксували поранених серед цивільного населення.

А тим часом в регіоні тривають роботи з розмінування території. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 404 вибухонебезпечні предмети.

А з 11 на 12 листопада російські військові мали спробу наступу у Харківській області, зі сторони Куп’янщини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися