Ворог обстріляв Харків та область: наслідки “прильотів”

У Харкові під ворожий удар потрапив промисловий об'єкт

У неділю, 13 листопада, близько 22:40 російські війська ударили по Харкову трьома ракетами, попередньо ЗРК С-300. У результаті атаки в Індустріальному районі пошкоджено промисловий об'єкт. Попередньо, без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За словами очільника області, протягом минулої доби ворог обстріляв міста Куп'янськ та Вовчанськ та інші населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. Під удар потрапили населені пункти, розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з Росією.

У результаті обстрілу у Вовчанську Чугуївського району окупанти пошкодили житловий будинок. У смт Шевченкове Куп'янського району під удар потрапив інфраструктурний об'єкт та освітній заклад. На місці виникли пожежі. 

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги розповіли, що в Куп'янську з пораненням госпіталізували чоловіка 48 років та жінку 26 років.

На деокупованій території Харківщини фахівці виконують роботи з розмінування. За добу спеціалісти ДСНС знешкодили 80 вибухонебезпечних предметів.

Олег Синєгубов закликав жителів області бути максимально обережними, адже в регіоні зберігається висока мінна небезпека. Він повідомив, що у неділю, 13 листопада, підірвалися дві людини - 45-річний чоловік у Дергачах та 54-річний чоловік у с. Волохов Чугуївського району. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на звільнених від окупантів територіях регіону поновлюють надання медичних послуг. Допомагають мобільні пункти, адже деякі медичні установи та лікарні зруйновані російськими військовими.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися