На Харківщині 15 листопада видаватимуть продукти та матеріали для ремонту житла

Триває видача гуманітарної допомоги у Борівській громаді

У вівторок, 15 листопада, у селищі Борова будуть видавати гуманітарну допомогу жителям усіх вулиць, хто не отримав продукти 14 листопада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Жителі громади можуть отримати допомогу від Міжнародного Комітету Червоного Хреста (продуктові набори та засоби гігієни). 

Також 15 листопада волонтери БФ “Проліска” видаватимуть продуктові набори жителям села Богуславка. Отримати гуманітарну допомогу можна біля приміщення сільської ради. Допомога надається тільки при наявності паспорта чи іншого документа, що посвідчує особу.

У Борівській громаді 15 листопада крім продуктів та засобів гігієни можна отримати гуманітарну допомогу від ООН. Жителям видаватимуть набори для тимчасового ремонту житла (плівка, OSB, монтажна піна, планки тощо) та комплекти для зимівлі (матраци, подушки, ковдри, постільна білизна, посуд). 

Першочергово таку допомогу отримають жителі селища, які повідомили селищну раду про руйнування чи пошкодження своїх помешкань. Ті, хто не подавав відповідної заяви, але потребує допомоги, може звернутися до працівників селищної ради у приміщенні ФОКу (смт Борова, вул. Миру 23а) у робочі дні з 08:00 до 15:00.

Матеріали для ремонту житла та зимівлі видаватимуть на складі за талонами. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку листопада Харківський обласний гуманітарний штаб відправив гумконвої до Куп’янського, Ізюмського, Красноградського та Богодухівського районів. За підтримки партнерів з Міжнародного Комітету Червоного хреста до Куп’янська привезли будівельні матеріали. Понад 300 листів шиферу та майже 400 згортків брезенту було доставлено для ремонту постраждалих будівель.



Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися