Росіяни обстріляли Харківщину: горіли склади з зерном, є поранені

Поранення отримали дві жінки та чоловік.

За минулу добу з 14 на 15 листопада окупанти продовжили обстріли мирного населення міст і сіл, що розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з РФ: Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району внаслідок обстрілів пошкоджено кілька приватних домоволодінь.

За інформацією рятувальників, учора о 20:14 оперативні підрозділи 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на гасіння пожежі, спричиненої обстрілом з боку ворога. Снаряд влучив у сільськогосподарський об’єкт у селі Болдирівка Куп’янського району, де горіла пшениця та насіння соняшника на загальній площі 150 кв.м. Рятувальники о 21:00 локалізували вогонь та о 21:40 повністю ліквідували його.

Також о 12:22 рятувальники 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїздили на перевірку на місце ворожого обстрілу одного з населених пунктів Вовчанської громади. Зафіксовані значні руйнування приватних домоволодінь. Пожеж не виявлено.

За повідомленням медиків, в Куп'янському районі росіяни поранили двох жінок 66 та 62 років та чоловіка 50 років.

Піротехніки ДСНС продовжують розмінування території області. За добу знешкодили 141 вибухонебезпечний предмет. Втім, мінна небезпека все ще дуже висока.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові показали, скільки снарядів прилетіло по місту за весь час війни (ФОТО, ВІДЕО). На майданчику зберігають уламки ракет, якими росіяни жорстоко обстрілювали Харків. Прокуратура Харківської області опублікувала шокуюче відео, де показано майданчик зберігання речових доказів злочинів військових РФ проти мирного населення Харкова. На місцевості зберігаються сотні уламків від ракет та снарядів, що вбивали харків’ян, руйнували будинки та об’єкти інфраструктури.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися