Наслідки обстрілу Харківщини та терміни відновлення електропостачання - Олег Синєгубов

У Харківській ОВА прогнозують, що електропостачання не відновлять до ранку

По Харкову окупанти завдали 2 ракетних удари типу С300, по Чугуївському району - 4. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Спеціалісти ремонтних бригад встановлюють масштаби пошкоджень та працюють над відновленням мереж. За його словами, повноцінно приступити до ліквідацій наслідків обстрілів можна тільки після відбою сигналу тривоги. Керівник ХОВА розповів, що аварійні служби працюють у посиленому режимі, адже є випадки зупинки ліфтів, де перебували люди. 

Олег Синєгубов розповів, що у населених пунктах Харківщини фактично відсутнє енергопостачання. “Відповідно, є перебої з водо- та теплопостачанням. Складно робити прогнози, але найбільш імовірно, що людям доведеться залишатися без світла, як мінімум, до ранку”, - зазначив керівник Харківської ОВА. Він запевнив, що усі служби працюють, щоб якнайшвидше відновити електропостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 15 листопада війська Російської Федерації вчергове обстріляли Харків. Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що у місті зафіксовані "прильоти" по об'єкту критичної інфраструктури. "Про постраждалих наразі інформації немає. Через пошкодження об'єкта є проблеми з енергопостачанням. Зупинено наземний електротранспорт, метро", - зазначив мер міста. Ігор Терехов наголосив, що енергетики та комунальники роблять все для якнайшвидшої нормалізації життя Харкова. Керівник Харківської ОВА розповів, що росіяни завдали ракетних ударів по критичній інфраструктурі Харкова та Чугуївського району. "Є перебої з електропостачанням, всі профільні служби працюють на місцях. За попередньою інформацією, постраждалих немає", - зазначив Олег Синєгубов.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися