Ворог обстрілює Харків та область: що відомо (ДОПОВНЕНО)

У Харкові тимчасово припинили рух лініями метрополітену

Війська Російської Федерації вчергове обстріляли Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Окупанти завдають удари по Харкову! Перебувайте в укриттях", - зазначив Олег Синєгубов.

А тим часом у місцевих Telegram-каналах повідомляють, що у багатьох районах Харкова та області припинили електропостачання. Також тимчасово припинено рух лініями Харківського метрополітену.

picture

Доповнено в 16:30

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що у місті зафіксовані "прильоти" по об'єкту критичної інфраструктури. "Про постраждалих наразі інформації немає. Через пошкодження об'єкта є проблеми з енергопостачанням. Зупинено наземний електротранспорт, метро", - зазначив мер міста. Ігор Терехов наголосив, що енергетики та комунальники роблять все для якнайшвидшої нормалізації життя Харкова.

Керівник Харківської ОВА розповів, що росіяни завдали ракетних ударів по критичній інфраструктурі Харкова та Чугуївського району. "Є перебої з електропостачанням, всі профільні служби працюють на місцях. За попередньою інформацією, постраждалих немає", - зазначив Олег Синєгубов.

Доповнено в 17:45

В “Укрзалізниці” повідомили, що через відсутність напруги в контактній мережі та масштабну повітряну тривогу рейс №17 Харків — Ужгород затримується на 30 хвилин.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 14 на 15 листопада окупанти продовжили обстріли мирного населення міст і сіл, що розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з РФ: Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів. У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району внаслідок обстрілів пошкоджено кілька приватних домоволодінь.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися