Прокуратура показала наслідки обстрілів Харківської області (ФОТО)

Внаслідок обстрілу була поранена літня жінка

У вівторок, 15 листопада, ворожі війська масовано обстріляли територію України. “Прильоти” були і в Харківській області. Близько 16 години війська РФ завдали удари ракетами типу С-300 по об'єктах критичної інфраструктури. Били по Харкову та Чугуївському району, є пошкодження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

До того ж ворожі війська протягом дня не припиняли обстріли Куп’янського району. У результаті обстрілу окупантами с. Берестове поранення отримала 73-річна жінка. Пошкоджено будівлю харчового підприємства, житлові будинки у м. Куп’янськ. У с. Кругляківка зруйновано низку приватних будинків. 

Щоденно під вогнем російських загарбників знаходиться і прикордонне з РФ місто Вовчанськ. Окупанти прицільно обстрілюють житлові сектори населеного пункту: пошкоджено приватні будинки.

Прокурори спільно зі слідчими поліції фіксують наслідки ворожих ударів та збирають докази збройної агресії Росії. 

У прокуратурі повідомили, що за фактом обстрілу населених пунктів Харківщини розпочали досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що по Харкову окупанти завдали 2 ракетних удари типу С300, по Чугуївському району - 4. Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що спеціалісти ремонтних бригад встановлюють масштаби пошкоджень та працюють над відновленням мереж. За його словами, повноцінно приступити до ліквідацій наслідків обстрілів можна тільки після відбою сигналу тривоги. Керівник ХОВА зазначив, що аварійні служби працюють у посиленому режимі, адже є випадки зупинки ліфтів, де перебували люди.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися