Поліція попередила жителів Харківської області про небезпеку: подробиці

На Харківщині почастішали випадки травмування людей

Жителів Харківської області попередили про мінну небезпеку. Харківщина дуже забруднена вибухонебезпечними предметами, внаслідок чого почастішали випадки травмування людей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Правоохоронці повідомили, що лише за останній тиждень трапилося кілька випадків підриву громадян на боєприпасах. Біля села Погонівка Ізюмського району на міні підірвався трактор, що працював у полі. У результаті інциденту тракторист отримав поранення. 

У районі села Безруки підірвалося авто "Харківобленерго", поранення отримав електромонтер. 

У Дергачах підірвався на невідомому вибуховому пристрої та був госпіталізований 45-річний чоловік. 

У селі Волохів Яр Чугуївського району отримав травмування через підрив на вибуховому пристрої 54-річний чоловік. У Харкові двоє підлітків травмувалися у результаті  вибуху бойового елементу реактивної системи залпового вогню.

Працівники поліції та ДСНС щодня здійснюють усі заходи щодо найскорішого розмінування територій, але загроза залишається.

У поліції зауважили, що правоохоронні органи та інші спецслужби не можуть виставити охорону біля кожного небезпечного предмета. Тому звернулися до громадян з проханням бути максимально уважними і обережними. 

“Не наближайтеся до підозрілих предметів, пересувайтеся тільки перевіреними шляхами та у разі виявлення вибухонебезпечних предметів негайно телефонуйте за номером 101 або 102”, - наголосили в поліції. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області 15 листопада збільшили кількість патрулів поліції, щоб не допустити паніки та мародерства під час аварійних відключень електроенергії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися