На Харківщині продовольчі набори отримають майже чотири тисячі сімей

Майже 44 тонни продуктів передали у населені пункти Харківської області.

Гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів відправили у населені пункти, що були звільнені від окупантів. Продовольчі набори отримають майже чотири тисячі сімей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

Цього тижня гуманітарні конвої вже прибули до чотирьох громад області.

Зокрема, в Дергачівській громаді людям видали майже 2500 комплексних продуктових наборів.

Для мешканців Чугуївської громади передали майже 13 тонн продуктів харчування та напоїв, а також понад 900 продовольчих наборів.

До Малоданилівської громади привезли 8,5 тонн харчів. Височанська селищна рада отримала понад 500 комплексних продуктових наборів.

Крім того, на потреби медичних закладів регіону передали 23 тонни продуктів харчування.

"Дякуємо всім волонтерам та міжнародним організаціям, що допомагають нам у забезпеченні мешканців Харківщини продуктами харчування, продуктовими наборами та засобами гігієни. Ця робота приводиться системно і триватиме, поки в ній буде потреба", - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Нагадаємо, при Харківській ОВА працює Єдиний координаційний гуманітарний штаб, з яким співпрацює понад 120 волонтерських організацій та благодійників. До Центру можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги, залишивши заявку у відповідному розділі на сайті.

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Зірвала прапор України з адмінбудівлі та зламала флагшток – що буде з жінкою. Жінка зірвала прапор вже після звільнення селища від рашистів. У Харківському районі в селищі Вільшани вже після деокупації населеного пункту жінка вирішила висловити підтримку ворогу та зірвала флаг України з адмінбудівлі колишньої селищної ради. Також зловмисниця зламала флагшток. Про злочин в поліцію повідомили місцеві мешканці.

Подія сталася учора, 15 листопада, вранці. Мешканка селища Солоницівської громади Харківського району зчинила наругу над державним прапором України. Поліцейські Харківського районного управління поліції №3 разом зі слідчими та оперативниками виявили фрагменти Державного Прапору України та інші речові докази. Зловмисницю оперативно затримали. Нею виявилась 34-річна місцева мешканка.




Наталья

22 листопада 2022, 08:30

Я мама ребенка инвалида ДЦП

Катиртна

20 листопада 2022, 22:54

Добрый день Я многодетная мама мне нужна помощь

Катиртна

20 листопада 2022, 22:52

Как получить помощь

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися