Як у Харківській області змінять системи оповіщення

Після встановлення нових систем з'явиться можливість контролювати зв’язок з сиреною навіть при перебоях з електропостачанням

У  Харківській області працюватимуть 50 нових систем оповіщення. Обладнання українського виробництва регіон отримав від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Нові системи будуть встановлені у Харкові та районах області. Вони дозволять більш ефективно сповіщати людей про загрози обстрілів.

Олег Синєгубов зазначив, що модернізація дуже важлива, адже системи сповіщення, які використовують зараз - побудовані ще у 60-х роках. "Оновлені системи оповіщення оснащені більш потужним двигуном та мають цифрові блоки керування. Що важливо: зможемо контролювати зв’язок з сиреною навіть при перебоях з електропостачанням", - наголосив керівник ХОВА.

Олег Синєгубов подякував Міжнародному Комітету Червоного Хреста за системну та ефективну допомогу Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що центральна диспетчерська служба КП "Харківські теплові мережі" наразі цілодобово працює у бомбосховищі. Бомбосховище почали готувати ще влітку – виконали ремонт та технічно переоснастили саму службу. У приміщенні замінили підлогу, виконали штукатурку та фарбування стін, налагодили роботу вентиляції та налагодили централізоване теплопостачання, перевірили та замінили всі комунікації, забезпечили приміщення зв'язком та інтернетом, а також провели ремонт у санвузлах та додаткових приміщеннях. У бомбосховищі облаштували всі необхідні умови для нормальної життєдіяльності персоналу, який має працювати цілодобово та за будь-яких умов.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися