Теплоенергетики у Харкові змінили місце роботи: що відомо

У бомбосховищі обладнали необхідні умови для цілодобової роботи фахівців

Центральна диспетчерська служба КП "Харківські теплові мережі" наразі цілодобово працює у бомбосховищі. Таке рішення було ухвалено через загрозу обстрілу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію КП "Харківські теплові мережі".

Бомбосховище почали готувати ще влітку – виконали ремонт та технічно переоснастили саму службу. У приміщенні замінили підлогу, виконали штукатурку та фарбування стін, налагодили роботу вентиляції та налагодили централізоване теплопостачання, перевірили та замінили всі комунікації, забезпечили приміщення зв'язком та інтернетом, а також провели ремонт у санвузлах та додаткових приміщеннях. У бомбосховищі облаштували всі необхідні умови для нормальної життєдіяльності персоналу, який має працювати цілодобово та за будь-яких умов.

Також поступово запроваджується новий програмно-технічний комплекс управління мережами. Це насамперед забезпечить можливість дистанційного керування основними процесами.

За словами заступника директора технічного Олексія Луки, у машинному залі змонтовано та підключено камери спостереження. Це дозволить персоналу станції з безпечного місця виконувати керування котлами та турбінами. Усі датчики будуть виведені на монітор комп'ютера.

Враховуючи загрози обстрілу, керівництво комунального підприємства намагається максимально мінімізувати ризики, пов'язані з цілодобовим графіком роботи, а також убезпечити персонал ТЕЦ та котелень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові провели модернізацію котелень та центральних теплових пунктів, що дозволило створити альтернативні джерела постачання тепла замість старих підвальних котелень. Котельні реконструювали за проектами Світового банку.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися