Обстріл Харківщини: що відомо про наслідки ворожої атаки

Російській війська обстріляли Ізюмський район - є постраждалі

На Харківщині рятувальні підрозділи та газовики продовжують ліквідовувати наслідки обстрілу Ізюмського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник області повідомив, що є загоряння та пошкодження. “На жаль, постраждали 3 працівників, медики надають всю необхідну допомогу”, - розповів Олег Синєгубов.

За його словами, окупанти завдали ще 4 ракетних удари по об’єкту критичної інфраструктури в Ізюмському районі. Керівник ХОВА зазначив, що щодо наслідків інформація уточнюється.

Він закликав мешканців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Крім того, спеціалісти ремонтних бригад ліквідовують наслідки попередніх ударів росіян. Наразі в Харківській області близько 20 тисяч абонентів залишаються без електропостачання. Без світла частина Ізюмського та Куп’янського районів. У цих районах тривають відновлювальні роботи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби ворог обстріляв міста Куп'янськ та Вовчанськ. Під удар російських військових потрапили й інші населені пункти Куп'янського та Чугуївського районів області, які знаходяться неподалік лінії зіткнення. У Куп'янську були пошкоджені складські будівлі, у Вовчанську зруйновані щонайменше 12 приватних житлових будинків, пошкоджень зазнали господарські споруди, виникло кілька пожеж.

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги розповіли, що в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізували двох чоловіків 63 та 52 років та жінку 73 років. Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують проведення робіт з розмінування. За добу фахівці знешкодили 349 вибухонебезпечних предметів.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися