Ворог обстріляв Харківщину, зберігається загроза чергових ударів

За добу внаслідок ворожих обстрілів на Харківщині виникло кілька пожеж

Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію в області на ранок 17 листопада, повідомляють "Коментарі. Харків".

За словами керівника ХОВА, минулої доби ворог обстріляв міста Куп'янськ та Вовчанськ. Під удар російських військових потрапили й інші населені пункти Куп'янського та Чугуївського районів області, які знаходяться неподалік лінії зіткнення.

У Куп'янську були пошкоджені складські будівлі, у Вовчанську зруйновані щонайменше 12 приватних житлових будинків, пошкоджень зазнали господарські споруди, виникло кілька пожеж.

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги розповіли, що в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізували двох чоловіків 63 та 52 років та жінку 73 років.

Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують проведення робіт з розмінування. За добу фахівці знешкодили 349 вибухонебезпечних предметів.

"За даними розвідки, сьогодні висока ймовірність чергових ракетних ударів по Харкову та області. Тож закликаю усіх не ігнорувати сигнали тривоги та за можливості перебувати в укриттях", - наголосив начальник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прокурори спільно з голландськими експертами ексгумували труп чоловіка, який загинув від обстрілу російських військових.

У с. Кутузівка 15 листопада знайшли залишки тіла 35-річного місцевого мешканця. Чоловік загинув у результаті артилерійського обстрілу ЗС РФ. Трагедія сталася у квітні, чоловік загинув у власному будинку. Ворожий снаряд влучив прямо в будівлю.  Наразі труп чоловіка направили для проведення судово-медичної експертизи.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися