Наслідки обстрілу Харківської області: Що відомо про постраждалих (ФОТО)

Внаслідок ракетних ударів окупантів по Харківщині постраждали вісім осіб

Вранці 17 листопада російські військові завдали ракетні удари по двох районах Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

Близько 9 години ранку було влучання в об’єкт критичної інфраструктури в Ізюмському районі. Внаслідок обстрілу поранення отримали четверо працівників підприємства. Під час огляду місця події окупанти повторно обстріляли Ізюмщину. У результаті атаки отримали поранення чотири правоохоронці.

До того ж вночі та зранку російській військові ракетами обстріляли Куп’янський район. У результаті ворожої атаки повністю зруйновано підприємство у м. Куп‘янськ.

Прокурори розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Після обстрілів представники прокуратури та поліції фіксують наслідки чергової збройної агресії Росії та збирають речові докази.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби ворог обстріляв міста Куп'янськ та Вовчанськ. Під удар російських військових потрапили й інші населені пункти Куп'янського та Чугуївського районів області, які знаходяться неподалік лінії зіткнення. У Куп'янську були пошкоджені складські будівлі, у Вовчанську зруйновані щонайменше 12 приватних житлових будинків, пошкоджень зазнали господарські споруди, виникло кілька пожеж.

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги розповіли, що в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізували двох чоловіків 63 та 52 років та жінку 73 років. Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують проведення робіт з розмінування. За добу фахівці знешкодили 349 вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися