Обстріл Харківщини 18 листопада: подробиці російського терору

Окупанти нанесли удари по населеним пунктам та об’єктам інфраструктури області.

За минулу добу з 17 на 18 листопада рашисти завдавали ударів по критичній інфраструктурі області. В Ізюмському районі є пошкодження обладнання газової промисловості. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Під час ліквідації наслідків постраждали вісім людей – працівники та поліцейські, усі після обстеження та надання медичної допомоги лікуються амбулаторно.

Крім того, російська армія гатила по населених пунктах, які розташовані біля лінії фронту: Куп’янського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів.

Мінна небезпека в області залишається. У селі Кам’янка Ізюмського районі на вибуховому пристрої підірвався 60-річний чоловік, отримав вибухову травму та госпіталізований.

Піротехнічні підрозділи продовжують ліквідовувати замінування, протягом доби знищили 219 вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові сорок рятувальників намагалися загасити житловий будинок. Причина пожежі встановлюється. Учора вдень в Основ’янському районі Харкова сталася пожежа у житловому двоповерховому будинку по вул. Б. Хмельницького, 10. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Приблизно о 15 годині у будинку горів дах на площі майже 100 кв. м. До місця події було направлено 7 відділень служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині у складі 40 рятувальників.

В "Укренерго" роз’яснили ситуацію в енергосистемі: чого чекати. Енергокомпанія показала на одному прикладі, що наразі відбувається по всій країні після обстрілів. НЕК "Укренерго" продовжує роз’яснювати українцям, що ж саме відбувається в енергосистемі країни, та чому так надовго вимикають світло. Ситуацію після масованих атак рашистів продемонстрували на прикладі автошляхів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися