Як живе малюк, який вижив під час розстрілу автомобільної колони окупантами

Батьки хлопчика загинули, коли намагалися евакуюватися

Прокурори відвідали хлопчика, який вижив під час розстрілу автомобільної колони російськими окупантами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Батьки малюка стали жертвами російської агресії – вони загинули під час обстрілу колони поблизу села Курилівка. Зараз дитина мешкає з бабусею. Працівники прокуратури спільно з колегами з Тернопільської області відвідали хлопчика та привезли родині необхідні речі – ліки, теплий одяг, підгузки, дитяче харчування, побутову хімію тощо. Хлопчик перебуває у безпеці та почувається добре.

У прокуратурі нагадали про трагедію, яка трапилася на Харківщині. 25 вересня правоохоронці поблизу села Курилівка Куп’янського району знайшли колону з шести автівок, яку розстріляли російські військові. Тоді загинуло 26 осіб.

Наразі проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження за фактом порушення та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вранці 17 листопада російські військові завдали ракетні удари по двох районах Харківської області.

Близько 9 години ранку було влучання в об’єкт критичної інфраструктури в Ізюмському районі. Внаслідок обстрілу поранення отримали четверо працівників підприємства. Під час огляду місця події окупанти повторно обстріляли Ізюмщину. У результаті атаки отримали поранення чотири правоохоронці. До того ж вночі та зранку російській військові ракетами обстріляли Куп’янський район. У результаті ворожої атаки повністю зруйновано підприємство у м. Куп‘янськ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися