Наслідки ворожих обстрілів одного з районів Харківської області (ФОТО)

Прокурори фіксують наслідки ворожих обстрілів Харківської області

У суботу, 19 листопада, військові РФ ударили ракетами по с. Старовірівка Куп‘янського району. У результаті обстрілу було пошкоджено навчальний заклад. За попередньою інформацією, ворог обстріляв населений пункт двома ракетами типу С-300. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Також російські загарбники не припиняють обстріли м. Куп‘янськ. Там було частково зруйновано два житлових будинки та гуртожиток навчального закладу. У результаті ворожого обстрілу Куп‘янського району поранення отримали 54-річна жінка та чоловік 60 років.

Внаслідок ударів загарбників по м. Вовчанськ Чугуївського району частково зруйновані приватні домоволодіння.

У прокуратурі наголосили, що російські військові щоденно обстрілюють райони Харківщини, які розташовані на кордоні з РФ та поруч з лінією зіткнення.

Прокурори Куп’янського та Чугуївського районів розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни. Це ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як живе малюк, який вижив під час розстрілу автомобільної колони окупантами. Батьки малюка стали жертвами російської агресії – вони загинули під час обстрілу колони поблизу села Курилівка. Зараз дитина мешкає з бабусею. Працівники прокуратури спільно з колегами з Тернопільської області відвідали хлопчика та привезли родині необхідні речі – ліки, теплий одяг, підгузки, дитяче харчування, побутову хімію тощо. Хлопчик перебуває у безпеці та почувається добре.

25 вересня правоохоронці поблизу села Курилівка Куп’янського району знайшли колону з шести автівок, яку розстріляли російські військові. Тоді загинуло 26 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися